Sivut

keskiviikkona, tammikuuta 05, 2011

Ristipistohassutus 4. päivä

Eilen sainkin taas tosi hyvin pisteltyä ja kehykset työn ympärille! Huomasin, että mulla vaan kankaat harvenee. Ekana päivänä aloitin 36ct, sitten seurasivat 32ct, 30ct ja nyt 28ct. No ei ne onneks enää tuosta harvene. Tuo kangas on muuten tosi ihanaa pistellä, pehmeää ja kivan väristä. Siinä on samanlainen kimallus kuin lumihangessa, mitä yritinkin saada näkymään kuvassa, mutta suht huonoin tuloksin. Olenkin sitä säästellyt ihan vain tätä mallia varten.

Malli: LHN - Winter Symphony
Koko: 102x102 pistoa
Kangas: "Morning Mist", 28ct Opalescent Cashel pellava, Silkweaver
Langat: DMC ja Crescent Colours

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Oioi, tuokin on niin kiva malli ! Mäkin tykkään Silkweaverin kankaista tosi paljon. En ole törmännyt yhteenkään huonolaatuiseen heidän tuotannossaan. Pitääkin laittaa muistiin tuo kangas sillä aina joskus tarvitsisi jotain kaunista kimmeltävää.

Lennu kirjoitti...

Kivat LHN-mallit olet aloittanut! Toivottavasti hampaat tulevat suht kivuttomasti vauvalle ja saat pisteltyäkin välillä :)

Lumiruusu kirjoitti...

Tuon mallin pistelin elämäni ekalle "kahden langan yli" kankaalle joka oli tukeava pellava-viskoosi sekoite kangas ARIOSA, sitähän käytetään yleensä esim. Hardanger-kirjontaan.
Työstä tuli aika iso kankaasta johtuen ja siinä on ainakin miljoona virhettä mutta silti se on mulle rakas ja on nytkin keittiön seinällä.
-jostainhan aina pitää aloittaakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis malli. Eihän tästä tule kohta mitään, kun koko ajan löytyy uusia ihania malleja, joita voisin kuvitella itsekin pisteleväni. Huomenna on taas päivä uus :)

Virpi kirjoitti...

Aivan ihania aloituksia ja kankaita! Toivottavasti hampaat tulevat suht vauhdilla niin on mukavampi sekä pojalla, että äidillä =)

kissankello kirjoitti...

Hyvinhän sä oot pikkumieheltä ehtinyt. ei niitä uusia hampaita enää 10 vuoden päästä kovin paljon tule eikä niitä varmastikkaan podeta äidin sylissä. Nautihan vain uusista hampaista ja pikkumiehen seurasta ja pistelystä siinä jossain välissä.

Sari kirjoitti...

Tämäkin on niin kaunis malli ja kangas mitä ihanin!

Mari kirjoitti...

Ihana malli ja kangas. Niin kivoja kaikki sun aloittamat mallit.