Sivut

keskiviikkona, tammikuuta 12, 2011

Ristipistohassutus 10. päivä

Kiitokset kaikille kommenteistanne! Niitä on aina mukava lukea. Nyt on tullut niiiin paljon blogikirjoituksia hassutuksen aikana etten meinaa millään ehtiä lukea kaikkia, kommentoinnista puhumattakaan. Yritän joka ilta ainakin muutamassa paikassa käydä jotain kirjoittamassa. Mutta siis niin valtavasti on kaikilla upeita aloituksia sekä ihania malleja ja kankaita jotka munkin on pakko hankkia. Mun ostoslista on pian kilometrin mittainen :-D

Eilen pistelin Heart in Handin mallia. Kuvassa tuo työ näyttää jotenkin tyhmältä mutta kun ei vaan saa kunnollisia kuvia iltapimeässä. On siis kivan näköinen luonnossa! Noissa puissa on siellä täällä "Smyrna" pistoja. Ja tosi kiva on että olen saanut hävitettyä pian koko palan tuota Wichelt-Perminin lambswool pellavaa. Tuo on tosi kovaa ja ikävää pisteltävää. Seuraava työ on siis sille viimeiselle palalle.

Malli: Heart in Hand - Little House in the Woods
Koko: 70x36 pistoa
Kangas: 32ct lambswool pellava
Langat: DMC, WDW, Gentle art

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana malli.

Kuule just aloitin kyseiselle lambwoolille ekaa kertaa pistelemään ja meni kyllä hankalaksi, ei mitenkään kiva kangas, vaikka ihanan värinen onkin. Tosi kovaa.

Marcy kirjoitti...

Hello -- you have chosen some lovely patterns. Good luck!

Virpi kirjoitti...

Oletpa edistynyt paljon! Kiva malli.