Sivut

torstaina, joulukuuta 07, 2006

Winter MailArt

I can now show you a picture of stitched envelope I made for Cindy. It was a winter/christmas mail art exchange on the MailArtFriends. This arrived very quickly as it takes only 5 days to USA. Snowman is a part of Bent Creek's Snow chart. Fabric is 28ct natural linen.


Voin nyt näyttää kuvan tekemästäni pistellystä kirjekuoresta joka meni Cindylle USA:aan. Lähetin kuoren 1. joulukuuta ja se oli perillä jo 5. päivä. Uskomattoman nopeaa postin kulukua tällä kertaa! Lumiukko on Bent Creekin Snow-mallista ja kangas 28ct natural pellavaa.
I also want to show you a pumpkin themed notebook I made for my Secret Stitching friend who was Lennu. I send this for her on October. The design is Bent Creek's October Curls. I really love this chart!
Nyt voinkin jo näyttää millaisen muistikirjan tein Lennulle joka oli salainen ystäväni. Malli on Bent Creekin Snapperland sarjasta October Curls. Pidän itse todella paljon tästä mallista.

5 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Voi miten kaunis kuori! Ihana lumiukko ja niin hienosti viimeistelty. Kiitokset myös vielä Ulla tuosta muistikirjasta, joka päätyi pistelypäiväkirjaksi ja on siis käytössä koko ajan. Muutenkin tuhannet kiitokset kaikista ihanista ja mietityistä lahjoista, joita sain salaiselta ystävältä :)

Anja´s Wunschpunsch kirjoitti...

The envelope ist very nice and the stitching notebook is a very good idea for a gift.

Greetings
Anja

Minä_hän_se kirjoitti...

Mukavan näköisiä juttuja olet pistellyt. Minäkin pidän Bent Creekin malleista. En ole vielä rohjennut pistellä muuta kuin tauluja, kortteja ja kirjanmerkkejä, mutta jokohan tuota ensi vuonna...

bunnyhead kirjoitti...

I just love the envelope you made for me! It's beautiful :) Thanks again!

Cindy

Marika kirjoitti...

Hih hih, ja aikamoinen sattuma että olit näköjään pistellyt tuon Bent Creekin lumiukonkin hiukan aikaisemmin ! Sinulla on hyvä maku ! ;0)
Näin eilen livenä tuon Lennulle tekemäsi muistikirjan. Se on kyllä aivan ihana ja sopii hyvin saajalleen.