Sivut

perjantaina, joulukuuta 01, 2006

SRPY 2006

Salainen ristipistoystävä päättyi eilen ja parit on julkistettu. Minä sain eilen viimeisen paketttini ja parikseni paljastui Henna. Kiitoksia sinulle oikein paljon!!! Olen ollut todella tyytyväinen kaikkiin saamiini paketteihin. Eilen postissa tuli ihana Margaret Sherryn kissa-aiheinen ristipistopakkaus, sinisiä lankoja, ruskea melallilanka, Waste canvasia, lehmä- ja sydänkoristeita sekä valkosuklaalevy joka meni kyllä heti parempiin suihin :-)

Henna oli kyllä tarkasti miettinyt pakettien sisältöä ja sainkin paljon kaikkea sellaista mistä pidän kuten lehmä-aiheisia juttuja, ruusumalleja, ruskeita ja sinisiä lankoja. Aiemmin saamani kangas oli uusi tuttavuus minulle ja miellyttävä pistellä, joten tilasin sitä itsekin jo pari palaa lisää. Se sopii hyvin Bent Creekin ja Lizzie Katen malleihin, joista pidän. Margaret Sherryn kissaa alan kyllä pistelemään heti joulun jälkeen, kun muut kiireet vähän hellittävät.

Kiitoksia sinulle vielä oikein paljon ihanista lahjoista!


Yesterday i received lasti gift from my Secret Stitching Friend and I found out that she was been Henna. Thank you so much Henna for all the lovely gifts you've sent me! I really like all of them.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oisko mahollista saada tää blogi Blogilistalle (http://www.blogilista.fi/)?

Ulla kirjoitti...

Pitääpä tutkia asiaa...

Zohrah kirjoitti...

Hello and good morning Ulla,
Found you on Cindy's site after you send her the Christmas Mailart. I would to know how you do the button closure.

I would be eternally grateful for teaching me. :) Thank you...Thank you..Thank you.