Sivut

tiistaina, joulukuuta 12, 2006

Winter MA received from Martha

Last week I received a lovely Winter MA from Martha. Thank you very much! Envelope is very beautifull and carefully finished. On the envelope there were several charts and I love them too. This was very nice exchange because I love this winter theme and next I am looking forward to participate Redwork/Valentine exchange.

Talvi aiheinen kirjekuori saapui viime viikolla Marthalta. Paljon kiitoksia! Tämä oli todella ihana ja hyvin viimeistelty kuori. Kuoressa oli mukana useita pikkumalleja ja varmasti pian tulen tekemään jonkin niistä. Tämä oli oikein mukava vaihto, koska pidän kovasti talviaiheesta ja oli kiva päästä pistelemään itsekin lumiukkoa. Seuraavaksi harkitsen osallistumista Redwork/Valentine vaihtoon.

4 kommenttia:

mustikka kirjoitti...

Poikkesin vain toivottamaan Rauhallista Joulua 2006 sekä Onnellista Uutta Vuotta 2007!

Lennu kirjoitti...

Oi kun kaunis kuori! Mikähän malli tuo on, tiedätkö, joku Little House Needleworks tai vastaava?

Ulla kirjoitti...

Tuo on ilmeisesti ollut lehdessä: Sept/Oct 2006 Just Cross Stitch Issue, Pine Tree Hill ornament. Eli on Little house Needleworksin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo tekemäsi kuori ja tuo muistivihko - olen ihan heikkona kaikkiin muistivihkoihin =). Tulin toivottelemaan rauhallista joulua ja pistelyrikasta tulevaa vuotta. Toivottavasti tavataan ensi vuonnakin. Voin taas järkätä tapaamista, kunhan koulut starttaa ensi vuonna. On noiden kokkailujen kanssa kiirusta, kun allergikot on kahdella ruoalla kotona...