Sivut

sunnuntaina, joulukuuta 14, 2014

3. adventti sunnuntai

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia, en käsitä mihin tämä aika menee. Eilen illalla myöhään paketoin joululahjoja ja monta pitäisi vielä ehtiä hankkimaan. Tänään lauletaan lasten kauneimmat joululaulut ja poikani on mukana kerhonsa kanssa esiintymässä.

Eilen hain kehystäjältä tämän aikaa sitten valmistuneen CCN:n Santa's Housen. Kuva ei anna oikeutta tälle työlle, siitä tuli tosi ihana!

 
 
Eilen valmistui pakettikortteja. Tämä on Plastic Canvasille pistelty ja malli löytyy Cross Stitcher-lehdestä issue 285. Pienet pakettikortit löytyvät Cross Stitcheristä issue 286 ja kaikki tarvikkeet tulivat mukana.9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kauniisti kehystetty joulupukin talo! Ja tosi nätit pakettikortit. Jostain syystä minulta nuo jäävät aina tekemättä, nuo lehtien kylkiäiskitit, vaikka usein ovat kivoja. Pitäisiköhän ottaa itseään niskasta kiinni, edes pienesti... :) - Se on kyllä totta, että joulu lähestyy tänä vuonna oikein ryminällä, niinkuin kai joka vuosi. Onneksi sen tietää, että se tulee joka tapauksessa, valmisteli sitä tai ei...

Kirsi kirjoitti...

Nätti taulu. Katselin noita malleja myös. Jos kirjoisi muutaman talon vierekkäin pilkulliselle pellavalle, saisi kivan pitkulaisen tyynyn. Näin idean muistaakseni CCN:n facebookissa. Myös pakettikorttisi ovat kivoja :)

Ulla kirjoitti...

Juu kyllä se joulu sieltä tulee on valmistelut sitten valmiita tahi ei :-) Nuo pienet kortit on Outi ainakin tosi nopsia pistellä, tein nuo kaikki eilen illalla.

Ulla kirjoitti...

Kirsi, mulla tulee vielä kaveri tuolle talolle kunhan ehtisi pistelemään. Ajattelin, että olisi parina kaksi samanlaista taulua ja valitsin kaksi mielestäni kivointa niistä kahdestatoista mallista.

Lumiruusu kirjoitti...

CCN Joulukylän talot on niin kivoja ja iloisen värikkäitä..samoin tykkään minäkin jälleen CC lehden uusista malleista (niin kuin oli Pirkon luona puhetta) Pienet punavalkoiset kortit on niin houkutteleivia ja plasticille pistelemäsi tyylikkään hillityn värinen.

marja kirjoitti...

Hieno tuo joulutaulu!

Leena kirjoitti...

Ihania!

Virpi kirjoitti...

Kaunis pistelys ja kivat kehykset! Riittikö tiernapojissa vielä puhtia kirkossa? Lauloivat niin kovaa ja komeasti ennen esiintymistään kirkossa =D Taisivat olla teidän kylältä?

Mari kirjoitti...

Kaunis taulu! Ihana idea nuo pakettikortit, kiva kun saa puuhata noiden pientenkin pistelyiden parissa.
Joulu tosiaan tulee ihan hurjaa vauhtia. Viimeiset päivät on aina niitä hektisiä, tavallaan tykkään niistäkin. Ja sitten tietää että aaton jälkeen saa rauhoittua pitkäksi aikaa, sekin on ihana fiilis :)