Sivut

sunnuntaina, joulukuuta 07, 2014

2. adventti sunnuntai

Eilen juhlimme itsenäistä Suomea jolla on menossa 76. itsenäisyytemme juhlavuosi. Hiukan surullisissa merkeissä päivä meni itselläni, sillä kävimme laskemassa läheisemme uurnan hautaan.

Illalla syttyi myös perinteisesti kaksi kynttilää. Kovasti kunnioitan sotiemme veteraaneja sekä heidän muistoa jotka taisteluihin ovat osaa ottaneet. Suvustani 3, jo edesmennyttä, ovat olleet rintamalla.

 
Ristipistoilijoilla on tänä viikonloppuna joulukuun viikonloppumaraton ja omani alkoi pienillä viimeistelyhommilla lauantaina. Tein kuusikoristeen jo viime jouluksi pistelemästäni Prairie Schoolerin mallista, sen voi tökätä vaikka joulukukan juurelle. Lisäksi kiinnitin ripustusnarun tällä viikolla valmistuneeseen joulujunaan.
 
Tänään aloittelin plastic canvasille viimeisimmästä Cross Stitcheristä löytynyttä aakkosmallia. Siitä tulee jouluksi pakettikortti.
 


 
 

5 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kiva kun kuvatkin näkyvät...jostain syystä mun tabletilla ei kuvat ole tulleet aiemmin näkyville sinun blogista. Tosi kiva kuusikoriste tosiaan vaikka kukan juurelle. Ja kiitos muistutuksesta, laitanpa minäkin adventtikynttilät palamaan:)

Ulla kirjoitti...

Näkyyköhän kuvat muille ihan normaalisti? Ei ainakaan pitäisi mitään salausjuttuja olla!

Eila kirjoitti...

Luulempa että vika on minun yhteyksissä. Piti vielä tulla katsomaan tuota Lucia-kulkuetta, tosi ihana!

Lumiruusu kirjoitti...

Kittos samoin mukavaa II Adventin iltaa! Kiitos koskettavista sanoistasi..minullakin molemmat Paapat oli sotaveteraaneja- molemmat upseereja jotka kantoivat raskaan vastuun miehistänsä . Isän-isä taisteli ns. Lähteen lohkolla jolla miestappiot olivat todella suuret.Todella kunnioitan heidän tekojaan ... Niin herttaisia pistelyjä sinulla..tuo veturi on kyllä niin nätti ettei tosikaan ja varmaan mieluinen "Pikkumiehelle"!!!

Virpi kirjoitti...

Otan osaa... Meidän itsenäisyyspäivä meni vallan päinvastaisissa tunnelmissa, sillä juhlimme siskoni kihlajaisia, tupareita ja pikkujoulua. Kauniita ja kivoja ristipistoja olet tehnyt!