Sivut

sunnuntaina, tammikuuta 22, 2012

Margaret Sherry - Pumpkin Pie

Tämän pikku pistelyn aloitin jo syyskuussa ja tarkoitus oli tehdä tästä Halloween-kortti. Kiireiden vuoksi suunnitelma jäi toteuttamatta ja nyt vasta löytyi aikaa tehdä pistelyosuus valmiiksi. Tästä tulee siis kortti jollekin seuraavaksi Halloweeniksi.

Malli löytyy Cross Stitcher November 2010-lehdestä. Pistelin tämän Anchorin langoilla 32ct lambswool luganalle.

Vihdoin ja viimein...

...sain viimeisteltyä tämän pisimpään marinoimani pistelyksen. Tämähän on valmistunut jo syyskuussa 2006, jolloin aloitin bloggaamisen ja tämä oli ensimmäinen blogissa esittelemäni työ. Malli on Oehlenschlägerin Kvartetti ja ihka ensimmäinen pellavalle pistelemäni työ.

Olen vuorotellen suunnitellut tästä taulua tai tyynyä mutta nyt vasta sain päätettyä ja ryhdyttyä hommiin. Eipä tuossa kauan mennyt, mutta jostain syystä vaan jäänyt tekemättä :-D Ympärille laitoin vaaleaa pellavaa ja vähän pitsiä lisukkeeksi.


sunnuntaina, tammikuuta 15, 2012

Jardin Privé - Quaker d'Halloween

Ja niin valmistui ristipistohassutus 1/2011. Tämän tein Violariumista hankitulle 35ct pellavalle.
Ihana malli ja tosi kiva oli tätä pistellä. Tämä viimeistellään tauluksi, nyt kun olen löytänyt aivan mahtavan kehystäjän!


sunnuntaina, tammikuuta 08, 2012

LHN - Joy and Peace

Ensimmäinen valmistunut työ tälle vuodelle on Little House Needleworksin "Joy and Peace". Pistelin tämän vaaditulle Weeks Dye Worksin 30ct Straw pellavalle. Pistoja tässä työssä on 40x61. Viimeistely sitten lähempänä ensi joulua!


lauantaina, tammikuuta 07, 2012

Joulu 2011

Laitetaas tännekin nyt muutama sisustuskuva joululta, kun purin kamerasta kivoja kuvia. Meillä ei paljon punaista joulun aikaan näkynyt, kuusessa oli punaisia lasilintuja ja punalakkinen tonttu istui takan päällä. Koristukset olivat pääasiassa harmaata, valkoista, lasia ja hopeaa. Tässä kuvia yksityiskohdista.

Meidän jouluun kuuluu kukat ja niitä oli punaista ja valkoista. Tykkään ruusuista ja Amarylliksistä.




Ja tietysti kynttilöitä. Kaikki valkoisia tänä vuonna.



Enkeleitäkin löytyi. Huopaisia ja Arabian posliinisia.



Tähtiä oli ikkunoilla ja kuusessa.


Ja tällaiset ihanuudet sain joululahjaksi. Pöllöhullu tykkäs!