Sivut

lauantaina, tammikuuta 07, 2012

Joulu 2011

Laitetaas tännekin nyt muutama sisustuskuva joululta, kun purin kamerasta kivoja kuvia. Meillä ei paljon punaista joulun aikaan näkynyt, kuusessa oli punaisia lasilintuja ja punalakkinen tonttu istui takan päällä. Koristukset olivat pääasiassa harmaata, valkoista, lasia ja hopeaa. Tässä kuvia yksityiskohdista.

Meidän jouluun kuuluu kukat ja niitä oli punaista ja valkoista. Tykkään ruusuista ja Amarylliksistä.
Ja tietysti kynttilöitä. Kaikki valkoisia tänä vuonna.Enkeleitäkin löytyi. Huopaisia ja Arabian posliinisia.Tähtiä oli ikkunoilla ja kuusessa.


Ja tällaiset ihanuudet sain joululahjaksi. Pöllöhullu tykkäs!

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunista ja harmoonista ja eiks meekin hyvin vielä koko talven ajan? Minä karsin vaan punaiset pois, niin ei näytä enää joululta. Toi lumimarjaliina on niin nätti, mulla ostoslistalla ollut jo kauan :)

Ulla kirjoitti...

Hyvin menee osa koristeista talven ajan. Jouluisimmat jutut jo karsin pois. Lumimarjaliina on ihana! Harmittaa kun en raaskinut ostaa samanlaisia tyynynpäällisiä sohvalle. Toivottavasti vielä jostain löytyisi 2kpl.

Eila kirjoitti...

Ihanat koristeet teillä! Nuo pöllömukit ovat kyllä huippuihanat!

Marika kirjoitti...

Täällä yksi Lumimarja-fani myös !! Ja Klaus Haapaniemi -fani eli myös meiltä löytyy tuota Taika-sarjaa.

Ihania kuvia. Minäkin tykkään suht hillityistä joulujutuista mutta punaista oli tänä vuonna enemmän kuin pitkään aikaan. En löytänyt sinisävyisiä jouluverhoja mistään. :-(

Lumiruusu kirjoitti...

Todella kauniita kuvia kaikki !

Mun makuun on tietty ruusut,kaikki Partylitet,enkelit ja upea valkoinen amaryllis.

Hyvää uuttavuotta Sinulle !