Sivut

sunnuntaina, tammikuuta 22, 2012

Vihdoin ja viimein...

...sain viimeisteltyä tämän pisimpään marinoimani pistelyksen. Tämähän on valmistunut jo syyskuussa 2006, jolloin aloitin bloggaamisen ja tämä oli ensimmäinen blogissa esittelemäni työ. Malli on Oehlenschlägerin Kvartetti ja ihka ensimmäinen pellavalle pistelemäni työ.

Olen vuorotellen suunnitellut tästä taulua tai tyynyä mutta nyt vasta sain päätettyä ja ryhdyttyä hommiin. Eipä tuossa kauan mennyt, mutta jostain syystä vaan jäänyt tekemättä :-D Ympärille laitoin vaaleaa pellavaa ja vähän pitsiä lisukkeeksi.


5 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Minä muistan tämän, se on käynyt meilläkin joskus =D Tosi nätisti olet viimeistellyt sen. Voisi ruveta omiakin töitä ompelemaan tyynyiksi jahka saisi koulittua nuo lapset siihen, että tyynyt kuuluvat sohvalle, eikä lattialle. Tai sitten pitäisi vähän ahkerammin luututa lattiaa, ettei ne tyynyt menisi ihan piloille siellä =D

Pike kirjoitti...

Onpa kiva!

Ulla kirjoitti...

Joo tuo tosiaan taisi käydä teilläkin :-D Vaikka tyynystä tuli ihan käytettävän kokoinen niin tämä meni yläkertaan koristeeksi. Mua harmittais ihan hirveästi jos tuo menis käytössä pilalle.

kissankello kirjoitti...

tulipas siitä kaunis, kannatti marinoida sitä aikansa niin lopputulos on loistava :)

Katri kirjoitti...

Tosi upea tyyny!