Sivut

keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2011

Pistelyhuone

Sain pyyntöjä esitellä kuvia pistelyhuoneestani ja mieheni tekemistä huonekaluista. Huoneen sisustus on vielä aivan kesken, seinille pitäisi laittaa tauluja ja hyllyjä ja mukava nojatuoli pistelyyn on myös hakusassa. Mutta huoneessa on siis "pistelykaappi", jossa itse tekemiäni ja vaihdoissa saamiani pienempiä töitä säilytän ja varmasti moni teistä tunnistaakin omansa. Lisäksi kaapissa on pari laatikkoa joissa säilytän malleja ja kesken eräisiä töitä. Laitan nyt tähän kuvia tästä kaapista ja myöhemmin seuraa lisää kuvia huoneen muusta sisustuksesta. Ja kaappi on siis mieheni tekemä :-)

11 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Huoh miten kaunista, aina kun näen näitä ihania töitä päätän että kyllä minäkin, mutta siihen se sitten jää, niin paljon muuta puuhaa :)

Sini Helmi kirjoitti...

Siis aivan IHANA kaappi ja työt sen sisällä!!!!!!!

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Oih ja voih kaikkia noita ihania pistelyitä! :) Jään odottelemaan huonekuvia. :)

Lumiruusu kirjoitti...

Tuo upea vitriini-kaappi ja pistelyhuone jäi mieleen kun saimme viettää aikaa luonasi rp-tapaamisessa :)

Hienoa kun työt ovat noin esillä,olen ite haaveillut pienestä valkeasto vitriini-kaapista jonka näin tässä kesällä eräässä liikkeessä.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava kaappi. Sisältö on myös herkullinen. Tuo olisi kyllä mainio tapa laittaa pistelyitä esille. Mulla kaikki lojuu pahvilaatikossa, sääli suorastaan.

kissankello kirjoitti...

siis kaappihan on aivan ihana (siitä pisteet miehellesi) ja sisältö on sanoinkuvaamaton (siitä kiitos pistelijöille). Lopputulos on kertakaikkiaan upea, ei voi kuin ihailla :)

Mari kirjoitti...

Kaunis kaappi ja toinen toistaan kauniinpia töitä siellä! Aivan ihana! Niin kiva idea pitää kaikki yhdessä paikassa ja esillä aina.

Tää idea pitää laittaa mieleen :)

vattumato kirjoitti...

Sulla on kyllä huikean taitava mies! Upea vitriinikaappi ja mitä ihanuuksia sen sisällä! Pitäisi var,aan itsekin investoida vitriinikaappiin samassa tarkoituksessa=o)

Virpi kirjoitti...

Tuommoinen pistelyhuone on kyllä varmaan joka pistelijän unelma =D. Olen nämä ihanuudet nähnyt ihan livenäkin ja ovat kyllä ihan sanattoman ihania sekä kaappi että sen sisältö.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ajatella, että joku osaa tehdä tuommoisia kaappeja vielä nykyäänkin; upeaa!

gloriosa kirjoitti...

Uskomatonta! Aivan ihana kaappi. mä en saisi omilla töilläni täytettyä yhtäkään hyllyä vaikka viimeistelisin kaikki kskeneräiset:D