Sivut

maanantaina, heinäkuuta 04, 2011

OUPSI:n kesävaihto

Osallistuin OUPSI:n perinteiseen kesävaihtoon, jossa tällä kertaa osallistujien piti listata 15 sanaa ja niistä sai vaihtopari valita 5 joiden mukaan tehtiin vaihto. Vaihdossa täytyi olla vähintään yksi pistelty lahja ja siis yhteensä 5 lahjaa. Minä kasasin vaihdon Annelle käyttäen sanoja ruskea, syksy, englantilainen, joulukuusi ja rakkaus.

Malli on Renato Parolinin, lanka DMC:n 3781 ja kangas Belfast Vintage Country Mocha 32ct.Minulle tuli iki-ihana vaihto Lennulta. Hän oli pistellyt minulle Bent Creekin syksyisen mallin ja viimeistellyt rasiaksi. Sisältä löytyi hienoa kissa kangasta, syksyisen sävyisiä lankoja ja nauha sekä niin ikään syksyisiä nappeja. Lisäksi oli toivelistaltani Madame Chantillyn malli. Kiitokset ihanasta ja niiiin minun näköisestä vaihdosta!!!


8 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Kiitoksia vain sinulle ihanasta, syötävän ihanasta vaihdosta. Tuo sydän on niiiiin ihana! =) Ja ihanan vaihdon olet Lennulta saanut. Ihanaa kissakangasta! =)

Lennu kirjoitti...

Ihanan sydämen teit Annelle, niin Annen värinen ja näköinen muutenkin. Kiva kun tykkäsit vaihdosta, oli tosi mukava sinulle pistellä!!

Mari kirjoitti...

Kaunis sydän, Parolinin mallit on todella kauniita.
Ihanan vaihdon sait Lennulta, niin kiva pistely ja kaikki.

Minna kirjoitti...

Ihanan teit ja ihanan sait :D

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Ihana oli tuo sinun Annelle tekemä vaihto ja ihana on kyllä tuo Lennultakin saamasi!

Lumiruusu kirjoitti...

Hienot vaihdot molempiin suuntiin ,ootte kyllä taitavia :) :)

kissankello kirjoitti...

oipas mahtavia, kivan värikäs pistely;)

Virpi kirjoitti...

Tuo sydän on kyllä tosi kaunis ja vielä kauniimpi ihan livenä. Upea myös tuo sinun saamasi rasia.