Sivut

sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2011

LHN - Winter Symphony

Tämä on kuudes valmistunut hassutustyö. Tästä tuli kivan näköinen tuolle kimaltavalle kankaalle pisteltynä! Tämä menee varmasti lahjaksi. Saajakin on jo mietittynä, kun vain keksisin kuinka viimeistelen tuon.

Nyt olisi 9 hassutusta jäljellä eli 1/kk koko vuodeksi.

8 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Onpa ihana pistely! :) Minä tykkään aina sellaisista töistä, jotka vähänkään liittyvät musiikkiin, niin kuin tämäkin. :)

Jännä muuten, miten monet pistelijät, kuten sinäkin nyt, kertovat pistelytyön olevan "valmis", vaikkei sitä ole viimeistelty - siis tokihan siinä on se pistelyosuus valmiina, ja jos sen vie vaikkapa kehystämöön, niin sittenhän siinä onkin jo se oma osuus tehtynä. Mutta minä taasen en voisi ikinä ajatellakaan kutsuvani työtä valmiiksi, ennen kuin se on viimeistelty. :) Ja vaikka nyt tämä sinun lintupistelykin on ihana tuollaisenaan, niin kyllä siitä näkee, että siitä vielä puuttuu jotain eli se viimeistely. Toivottavasti muistat esitellä sen sitten täällä viimeistelyn jälkeenkin, sillä olisi niin ihana nähdä, miltä työ näyttää "oikeasti valmiina"! :)

Marika kirjoitti...

Tuo on kyllä kaunis malli. Sinulla on hyvässä vaiheessa RPH-työt. :-)

Minusta tuntuu että enemmistö pistelijöistä käsittää pistellyn mutta ei vielä viimeistellyn työn valmiiksi. Ainakin useampi, jonka tunnen, käsittää asian näin. Tässä tulee varmaan juurikin se ero että onko prosessi - vai projektitekijä. Minulle matka on usein tärkeämpi kuin perille pääsy. :-)

Eli onnea valmiista työstä ! :-)

Ulla kirjoitti...

Mulla saattaa pisimmillään mennä siihen lopulliseen valmistumiseen parikin vuotta, että en malta odottaa niin kauan "valmiin työn" esittelyä. Niin kuin tässä jokin aika sitten esittelemäni pupukehystys otti melkein vuoden aikaa ennen sain inspiraation saattaa työn valmiiksi. Kehykset olivat kyllä valmiina odottamassa. Tarvitsi vain ommella koristenapit, leikata kangas kehyksiin sopivaksi ja kehystää. Noihin kaikkiin kului aikaa ehkä 15 min :-D

Mulle on ehkä enemmän tärkeää se mallin ja materiaalien valinta sekä tietysti se pistely. Mulla ei välttämättä ole mitään hajua mitä teen sitten valmiiksi pistellyllä työllä. Mutta jossain vaiheessa saan idean ja siihen on voinut jo mennä se vuosi tai pari. Siksi siis esittelen valmiina töinä näitä viimeistelemättömiäkin.

MariJ kirjoitti...

Täytyy vielä tähän jatkaa, kun aloitin tästä viimeistelyaiheesta... :) Mulla on taas niin päin, että ennen kuin edes aloitan koko pistelyä, niin tiedän jo, miten sen viimeistelen. Usein jopa niin päin, että ensin valitsen viimeistelymateriaalit, ja pistelylangat ja kankaan sitten viimeistelymateriaalien mukaan. Mutta mulla on ylipäätään kaikkien käsitöiden kohdalla niin, että en tee "huvin vuoksi", vaan aina on olemassa tietty kohde ja käyttötarkoitus sillä mitä teen. Mutta tapansa kullakin, joskus vain on niin jännä katsoa, miten toiset käsityöntekijät ajattelevat ihan eri tavalla kuin itse. :)

Ulla kirjoitti...

Tyylejä taitaa olla niin monta kuin on pistelijöitäkin :-)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kiva pistelytyö

kissankello kirjoitti...

nätti pistely ja varmasti saaja tykkää vimeistelit miten tahansa:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana talvityö!