Sivut

sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2011

Janlynn - Tiger

Tämmöistäkin olen aina silloin tällöin pistellyt kun aikaa on jäänyt muilta pistelyiltä. Kiirusta ei valmistumiselle ole. Tämä on helppo ottaa autoon ja matkalle mukaan, kun tehdään harvalle aida-kankaalle.

11 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Minulla on automatkoille myös pellava-aidalle pisteltävä työ. Jos en sitten neulo. Pellavalle en pysty autossa pistelemään kuten esim. Lennu.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tuo malli on kaunis ja varmasti kiva pistellä

Kirsi kirjoitti...

Lopputulos on varmasti upea. Voi että minä kadehdin teitä jotka voitte autossakin pistellä. Saa senkin ajan käytettyä hyödyksi. Itse kun en voi autossa lukea tai pistellä tms., sillä paha olo tulee jo siitä jos erehdyn katsomaan lattialle :(

kissankello kirjoitti...

tiikerihän on jo hyvällä mallilla, ei muuta kuin yksi pitkä automatka ja isäntä rattiin niin työ voisi valmistua hyvinkin pian. Uteliaana odotan valmista kuvaa=)

Lumiruusu kirjoitti...

Upea tiikeri ,Ruusunpunakin tykkäsi kun pitää niin kovasti
isoista kissoista,varsinkin tiikereistä

Anonyymi kirjoitti...

Autopistely on kyllä kunnioitettava taitolaji. Minäkin kuulun niihin onnellisiin joille tulee autossa paha olo, paitsi extrapitkillä matkoilla (erikoista kyllä) tai ratin takana... Ihana tiikeri.

Virpi kirjoitti...

Hienosti edistyy tämä tiikeri =) Minäkin pistelen autossa, mutta harmittavan usein nykyään istun siinä ratin takana. Ei ihan ajaessa viitsi pistellä, vaikka näpytteleväthän jotkut tekstiviestejäkin ;)

niina kirjoitti...

Ompas ihanan näköinen tiikeri.
Tykkään itse junamatkoilla pistellä.

Kevätterkuin
Niina

Gladys Creativa kirjoitti...

Is fantastic and impressionant!

Srinity kirjoitti...

Tosta tulee upea! Minäkään en voi henkilöautossa pistellä kun alkaa päähän koskea ja tulee huono olo. Mutta linja-automatkoilla onnistuu. :)

quu kirjoitti...

Mie hämmästelen kaikkia siun töitä! :) Voi miten kauniita, ihan kaikki.

Onneksi on ryhdytty arvostamaan taas käsitöitä ja käsillä tekemistä. :)