Sivut

tiistaina, kesäkuuta 15, 2010

PP ja KUÄK

OUPSIssa meillä on vielä menossa PP (RR) kierros ja tässä välissä olen ehtinyt pistelemään Marikan, Annen ja Leenan kankaille. Marikalle pistelin talviaiheisen LHN:n talon ja Annelle LHN:n pipariukon ja sydämen. Valitettavasti näistä ei ole kuvaa! Leenan aiheena oli kissat ja malllina käytin Bent Creekin Kitty Cat row:ta josta pistelin osasen. Leenan kangas oli tosi ihanan väristä ja kivaa pistellä!


OUPSilaisten kanssa meillä on meneillääm myös KUÄK eli kaikkien ufojen äitien kokoontumisajot :-) Siinä meillä on tiettyjä viikkoja jolloin pistellään jotain hyvin kauan kaapissa lojunutta, jopa vastenmieleistä työtä tarkoituksena saada sitä hiukan edistymään. Minulla on työnä Marjolein Bastinin Pecking order jota on edellisen kerran pistelty vuonna 2006. Työ sinänsä ei ole vastenmielinen, mutta onpa vaan jäänyt tekemättä. Ensimmäisen viikon aikana sain hiukan tehtyä, mutta toisella kertaa en vain ehtinyt. Ekassa kuvassa työ sellaisena kuin se 2006 jäi ja toisessa näkyy siipeä jota pistelin keväällä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvinhän tuo lintutyö on edistynyt. Bastineissa värien käyttö antaa mukavasti haastetta. Ihania kissoja olet pistellyt Leenalle :)

Pike kirjoitti...

Voi KUÄK :) Onnea arvontaan!

Lennu kirjoitti...

Tosi ihanat kissat, kiitos kovasti!! Bastinit ovat kyllä kauniita, tsemppiä pistelyyn!