Sivut

maanantaina, kesäkuuta 14, 2010

Kastejuhla

Onpas siitä tosiaan pitkä aika kun viimeksi olen tänne kirjoitellut. Olen kyllä pistellyt kaikenlaista salaista ja julkista, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tänne niistä kirjoitella. Mutta täytyy nyt yrittää otta vähän kiinni viime aikoja.

Minulla oli kunnia päästä siskonpojan kummiksi viime sunnuntaina ja tottakai pikkumiehelle piti jotain pisteltyäkin antaa lahjaksi. Kuolalappuun ja kastekorttiin pistelin söpöt nalle mallit Cross Stitcherin helmikuun 2008 numerosta. Kuvat on tehty kokonaan jälkipistoilla. Kuolalapun kangas on 14ct aidaa, kun se kortissa on 18ct.

Lisäksi pistelin ja ompelin kasteliinan. Passione Ricamon ilmaismallin Motherday2010 pistelin 40ct Newcastle pellavalle (tästä kankaasta taisi tulla uusi lempikankaani). Mallissa oli alunperin vielä ruusunnuppu ja jälkipistoja, jotka jätin pois. Tarkoituksena on vielä jälkeenpäin lisätä pojan nimi liinaan.

9 kommenttia:

Chiloe kirjoitti...

I love the little bear: too cute ♥

Lumiruusu kirjoitti...

Hei taas!
Kiva nähdä tuo pistelyt nyt valmiina ,taisit aloitta ekan nallen silloin r.p. tapaamisessa!
Voi miten sööttejä nallukoista tulikaan ja liina on niin herkkä1

Virpi kirjoitti...

Suloiset nallet! Ja tosi kaunis tuo kasteliinakin. Meidän kastajaisissa oli aikoinaan ihan ehdotonta, että liina on puhdas valkoinen. En nyt sitten ole edes älynnyt kysyä, että saako olla kirjottu liina =)

Ulla kirjoitti...

Meidän pappi ei maininnut mitään etteikö saisi olla muuta väriä kuin valkoista ja kastetuksi tuli :-) Pääasia varmaan että itse liina on valkoinen.

Aurora kirjoitti...

Nätit nallukat sekä kukkanen. Pitää laittaa korvan taakse tuo kasteliinan pistelyidea :)

Mari kirjoitti...

Suloisia pistoja! :) Minä olen tainnut tehdä tuosta nallesarjasta just sen kolmannen nallen, mikä on siinä Cross Stitcherissä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nalleja ja soma kasteliina :) Eipä käynyt aikoinaan mielessäkään pistellä minkäänlaista liinaa...

Lennu kirjoitti...

Onnea kummitädille! Ihania juttuja olet pistellyt.

kati kirjoitti...

Ihanat lahjat kummilapselle. Varmasti ainutlaatuiset!