Sivut

sunnuntaina, elokuuta 24, 2014

Halloween pistelyt

Kyllä se syksy sieltä pian tulee ja ensimmäisten viileämpien päivien myötä täytyi kaivaa kaapista Halloween pistelyt. Primitive Haren Halloween SAL:in aloitin jo aiemmin kesällä ja sen kaveriksi otin esille viime vuonna aloitetun niin ikään Primitive Haren Town of Halloweenin. Yhden uuden aloituksenkin eilen tein nimittäin vuoden 2012 JCS Halloween Special Collection lehdessä oleva Samsarah Design Studion malli on huudellut nimeäni ilmestymisestään saakka. Kankaat ja langatkin oli hankittu jo kauan sitten odottamaan. Jotenkin hauska ja erilainen malli.

Primitive Hare - Halloween SAL
Kangas 32ct Murky Belfast Linen by Picture This PlusPrimitive Hare - Town of Halloween
Kangas: 30ct Old Salem Linen by Primitive HareSamsarah Design Studio - Hanging Out with my Ghoul Friends
Kangas: 35ct Tiger's Eye linen by Weeks dye Works

 
Kuvat saa klikkaamalla suuremmaksi!
Näyttävät jotenkin suttuisilta ainakin mun ruudulla.

2 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Syksy ja sen värit ja aiheet tosiaan alkaa tulla mieleen näiden viilenevien päivien ja koivun keltaisten lehtien myötä :)

Mahtavan "kurpitsanvärisen" eli "Ullan värisen" pellavakankaan oletkin löytänyt tuohon viimeiseen malliin ,joka ei ole ihan niin
"kamalan pelottava " että Maija ja Mellikin sitä uskaltaa katsoa. Hienot nuo kiharaiset pyrtösulat korpeilla vai mustavariksiako nuo lienee :)

Mä alan olla taas syksyn lisäksi kohta kypsä jo ajattelemaan Joulua ja odotan jo ihan lapsellisesti JCS Christmas Ornaments 2014 lehden ilmestymistä :) Se on mun lemppari " for ever" :)

Ulla kirjoitti...

Korppeja taitavat olla ohjeen mukaan. Kangas on kyllä tosi ihana ja täytyy hankkia tuota toinenkin pala jemmaan. Minäkin odottelen jo innolla uutta joululehteä, aina sieltä löytyy monta kivaa mallia.