Sivut

maanantaina, joulukuuta 16, 2013

OUPSI:n jouluvaihto Minnalle

Minun jouluvaihtoni meni Minnalle. Pistelin Be Jolly-mallin Just Cross Stitch 2013 Christmas Ornament Issue - lehdestä. Mukaan laitoin Barbara Anan mallin ja ristipistoaiheisia servettejä.


 
Kuva on lainattu Minnalta luvallisesti :-)

3 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Mahtva vaihto jälleen-niin hyväntuulinen pistety koriste ja kiva malli yllätyksenä :)

Eila kirjoitti...

Hei ja kiitos!
Posti on perillä ja aukaistu:)
Kiitos kauniista rasiasta, olipa hilkulla etten pistellyt juuri sitä mallia sinulle, oli yksi vaihtoehdoista(ja aikomuksenani oli pistellä se itselleni tässä talven mittan, mutta eipä nyt tarvitse).
Kangas nappeineen on niin pirtsakkaa ja miten sattuikin että tykkään marmeladeista enkä tätä merkkiä ole ennen syönytkään, mutta nyt on jo ties kuinka mones menossa...
Aukaise vaan sinäkin oma pakettisi, niin saan tietää tykkäsitkö ennen reissuun lähtöäni;) En muistanut ottaa kuvaa lähettämästäni, saanen lainata sitten joulun jälkeen kuvaa?
Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

t. Eila

Kirsi kirjoitti...

Kiva vaihto ja kiva malli, pistelen sitä nimittäin itsekin just joululahjaksi appiukolle. Enää puuttuu muutama pisto tonttulakista ja sana be. Eli kohta valmis. Pakko oli tämä apelle pistellä, kun mallin näin. Appeani on ammoisista ajoista jostain syystä, jota kukaan ei enää muista, aina välillä kutsuttu nimellä Jolly Jumper (joka on Lucky Luken hevosen nimi siis...)