Sivut

maanantaina, huhtikuuta 15, 2013

Ristipistoviikonloppu Hauholla

Vietin aivan upean pistelyviikonlopun Hauholla Wuolteen kartanossa. Emmulin Kirsi ja tyttärensä toimivat järjestäjänä tälle ihanan rentouttavalle viikonlopulle.

Viikonloppuun sopi paljon pistelyä, työnäytöksiä, silkkinauhakirjonnan opettelua, saunaa ja paljua, maukasta ruokaa runsaasti sekä paljon ihania iloisia ihmisiä. Ihailimme toinen toistaan upeampia töitä ja tietty pistelyn lomassa shoppailimme Emmulin tuotteita. Oli todella mukavaa tutustua moneen uuteen saman henkiseen ihmiseen sekä tavata jo ennestään tuttuja. Kiitos teille kaikille! Isot kiitokset myös matkaseuralle Virpille, Maijalle ja Pirkolle!

Tässä muutamia kuvia viikonlopulta:

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, sä olet ehtinyt jo laittaa viikonloppukuviakin! Kyllä näyttää niin houkuttelevalta - aiheuttas kateutta, ellei olisi ollut itse mukana :D. Kiitos vaan tätäkin kautta hauskasta juttuseurasta. Nauratin just eilenillalla perhettä muutamalla valikoidulla anekdootilla, joita kerroit :).
Ei muuten yhtään hullummat valinnat nuo sinun Prairiet tuossa edellisessä postauksessa. Ja sudet... Heh, ja Macraméllahan olis nyt tarjouskin, mutta mulla taitaa kans olla suurinpiirtein jo kaikkia sen kankaita varastossa, eli ei taida kehdata enää ostaa, vaikka "olis paljon hyvää tavaraa halvalla", kuten muistan Sulo Wilénin sanoneen...

kissankello kirjoitti...

komeat puitteet teillä oli pr-viikonlopulle ja noita kauneuksiahan sunkin kuvissa löytyy. Ideat ei varmaankaan lopu :)

Katri kirjoitti...

Oli kiva taas nähdä ja oli kyllä mukava viikonloppu!

Ressu kirjoitti...

Oli ihana nähdä livenä!!! Oli kyllä mahtis viikonloppu.