Sivut

keskiviikkona, maaliskuuta 20, 2013

Maaliskuu maan avaa, huhtikuu humauttaa!

Osallistuin kevätvaihtoon Pretty Exchanges-blogissa. Vaihdon tuli olla keväinen, mukana kaksi ristipistoharrastukseen liittyvää tavaraa ja yksi kevääseen liittyvä juttu.

Minulle vaihdon lähetti Kirsi, joka myös organisoi koko homman. Paketista löytyi iso keväisen värinen koristetyyny johon oli pistelty ihania krookuksia. Mukaan oli laitettu vaalean keltaista pisteltävää nauhaa, kaksi isoa kukkanappia sekä ihanaakin ihanammat Pentikin pääsiäispuput. Isot kiitokset Kirsille, tykkäsin tosi paljon kaikesta saamastani!!!


 
 
Minun vaihtoni lähti Tarjalle. Pistelin hänelle Lizzie Katen Spring String -mallin ja viimeistelin tyynyksi. Mukaan laitoin vaalean keltaista pistelykangasta, Daffodil-sävyistä käsinvärjättyä lankaa sekä keväisiä servettejä. Tuon Lizzie Katen mallin muuten pistelin tuplana samalle kankaalle, kun halusin sen itselleni myös :-D
  


7 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

No nyt sait tiputyynylle kaverin. Huippuihania vaihtoja. Nuo Pentikin puput ovat kyllä söpöt!

Kirsi kirjoitti...

Ihastuttava tuo LK tyyny :) Ja se taustakangas on tosi hauska. Näin on yksi vaihto taas sitten takana, mietitkö jo seuraavaa :)

Maria kirjoitti...

Ihania vaihtoja :) Itseäkin taas kutkuttaisi pitkästä aikaa lähteä mukaan johonkin vaihtoon. Mutta mistäs sitä aikaa ottaisi, kun on noita muitakin salaisia pistelyjä... Pitääpä mietiskellä. Kauniita tyynyjä molemmat!

Lumiruusu kirjoitti...

Oi,miten kauniin keväiset kukkaset tyynyssä ja tuo LK.on ihana !!
Kyllä oli kerrassaan hienot vaihdot taas molempiin suuntiin.

kissankello kirjoitti...

onpas ihanan herkkiä krookuksia ja kauniin pistelyn olit tehnyt itsekin:) Hauskaa pääsiäistä :D

Mari kirjoitti...

Ihana krookustyyny, niin herkkä.
LK on ihana myös,söpö tyyny.

Anonyymi kirjoitti...

Ihananhempeitä keväisiä värejä molemmin puolin! Tuo Springstring on raikas ja hauska malli :).