Sivut

keskiviikkona, joulukuuta 26, 2012

Sakset&Jouluinen saksikoriste -vaihto Vilmalle

Pretty exchanges-vaihtoblogissa järjestettiin Sakset&Jouluinen saksikoriste -vaihto johon otin osaa. Minun koristeeni sekä pienet Little Gems-sakset menivät Vilmalle. Pistelin Lizzie Katen 12 Blessings of Christmas sarjasta Giving-mallin jollekin 32ct pellavalle. Viimeistelin reunuksen pienillä punaisilla helmillä ja lisäsin yhden lahjan päälle koristeeksi punaisen napin.

Oma vaihtoni on vielä tulematta. Parini on lähettänyt jo kaksi koristetta ja kumpikaan ei ole tullut perille. Todella mystistä, kun kuitenkin kaikki muut vaihdot, paketit, kortit yms. postit ovat tulleet normaalisti perille?!  Toivotaan, että edes toinen ilmestyisi joulun jälkeen postilaatikkoon.

 
Kuva lainattu luvan kanssa Vilman blogista!

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kivannäköinen koriste !
Tosi harmi ettei kumpikaan ole tullut perille. Se on kyllä aika harvinaista näissä kotimaisissa vaihdoissa.
Minulla on yksi vaihto ollut joskus sellainen etten koskaan kuullut menikö se perille (Australiaan). Itse asiassa saaja hävisi aivan totaalisesti sillopin Beckyn foorumilta.

Ulla kirjoitti...

Itseasiassa tänään saapui se jälkimmäinen lähetys. Ykköspostissa lähetetty 17.12. Varmaankin joulunaika hidasti, mutta kaikki muu posti tuli kuitenkin perille korkeintaan päivän viiveellä. Mutta tosi ihanaa kuitenkin, etteivät kummatkin kadonneet. Mulla on kerran lähetys kadonnut totaalisesti, ulkomaille lähetin muistaakseni Englantiin.

Lumiruusu kirjoitti...

Tosi pirteän värinen skaikoriste ja helmireunus niin tasainen ja hieno..punainen nappi on täydellinen tuohon.
Tykkään,tykkään !

Olipas hyvä kun vaihto tuli lopulta perille :)

Kiitos kivasta "traktorilla hurjastelu " Joulukortista :)