Sivut

sunnuntaina, toukokuuta 15, 2011

Viimeistelyä ja muuta

Onpas aikaa kulunut sitten viime postauksen. Tuntuu ettei meinaa enää keretä pistellä ollenkaan. Aloitin äitiysloman jälkeen työt huhtikuun puolivälissä ja pihahommia oon yrittänyt tehdä aina kun vähän jostain aikaa löytyy, lähinnä silloin kun poika on jo nukkumassa. Jotenkin alkoi työ heti haittaamaan harrastuksia! Muutaman piston olen iltaisin saanut aikaan. Työnalla on tällä hetkellä Waxing Moonin Bunny Egg Mini jota aloitin pääsiäisenä.

Tämä aiemmin pistelemäni Margaret Sherry Purr Turbed- työ (KUÄK) valmistui pussukaksi. Sain kankaan Virpiltä lahjaksi ja tähän se sopi täydellisesti.


Tässä seuraavassa kuvassa näkyy osasyyllisiä siihen, että en taida vielä hetkeen ehtiä pistelemään. Mulla on kasvimaan laajennus käynnissä :-D Tarkoitus on istuttaa kasvimaalle perunaa, punajuurta, vihersipulia ja sokerihernettä. Kasvilavoihin tulee avomaankurkkua, kesäkurpitsaa, koristekurpitsaa ja kurpitsaa... Lisäksi olen laajentanut kukkapenkkejä ja suunnitteilla on vielä nurmikon reunuskivien asennusta ja pensaiden istutusta yms yms. Ihanaa että on kesä!


6 kommenttia:

kissankello kirjoitti...

pussukasta tuli hieno ja varmasti tarpeellinen.
Onpas sulla mahottomat puutarhasuunnitelmat, älä nyt näännytä ittiäs sillä :)

Virpi kirjoitti...

Tulipa ihana pussi =D. Minulla oli aikeissa ommella myös jonkinmoinen projektipussi, mutta en enempää saanut aikaiseksi kuin levittää vetoketjut pöydälle. Ei oikein hotsita tuo ompelu ja sitten kun sitä pitäis tehdä silloin, kun juniori nukkuu... Hän on aivan liian kiinnostunut ompelukoneesta ja nuppineuloista. Jospa innostus jatkuu ja 20-vuoden kuluttua voin lähettää ommeltavat hänelle! =D

Olisipa ollut ihme, jos ei noiden simenpussien joukosta olisi löytynyt kurpitsoita =D

Marika kirjoitti...

Kivasti viimeistelty pussi ! Kangas sopii siihen tosiaan hyvin.

Lumiruusu kirjoitti...

M.Sherryn kissat on mun suosikkeja ja viimeistelystä tuli tosi nätti!
Kangas on kyllä täydellinen tuon pistelyn kanssa.

Kasvimaanlaittminen on ihanaa,minullakin oli kunnon kasvimaa kun lapset oli pieniä ,tykättiin kaikki kolme möyriä siellä.
nyt kylvän salaattia kukkapenkkeihin (ihan tosi9 ja paljon kesäkukkien siemeniä..aurigonkukkaa ,kehäkukkaa,ruiskukkaa,
tsinnioita eli oppineidenkukkaa ja krassia tietenkin :)

Sari kirjoitti...

Kiva kissapussukka ja kangas sopii tosi hienosti! Preeriaruusut ovat nyt olleet maljakossa kuusi päivää ja ovat vielä oikein hyvän näköisiä. Paketissa sanottiin, että vesi kannattaa vaihtaa joka päivä ja näin olen sitten tehnyt.

Lennu kirjoitti...

Ihanan söpö kissapussukka! Tsemppiä pihahommiin, kuulostaa paljolta ja on varmasti ihanaa jos tykkää pihahommista :) Minä tein kukkapenkin ja piirsin rastin seinään siis :D