Sivut

torstaina, helmikuuta 17, 2011

Lizzie Kate - Chicks Rule! ja muutakin

Viides valmistunut hassutus on Lizzie Katen Chicks Rule! Kiva pikkutyö. En täysin ole tyytyväinen tipujen keltaiseen lankaan. Käytin ohjeen mukaista WDW:n lankaa ja se on mun mielestä liian ruskehtavaa. Olisin tykännyt enemmän heleämmän keltaisista tipuista. Mutta saa kelvata, ei tuo pahan näköinen ole nyt, kun nokat ja silmät ovat paikoillaan.

Pistelyaika: 05.01.2011 - 15.02.2011


Sain myös viimein hoidettua pienen kehystyksen. Tämä pupu on jo aika kauan sitä odottanut. Kehykset löysin jo syksyllä meidän paikallisesta valokuvausliikkestä, mutta enpä ole saanut vain aikaiseksi. Tuli aika kivan näköinen. Keittiön seinälle tuota jo sovittelin ja sinne taidan sen laittaakin.


EDIT: Kiitos, vaihtokavereita löytyi kaksi kappaletta!

Ja sitten olis vielä etsintäkuulutus tuohon tipu- ja pupuaiheeseen liittyen...

Löytyisikö täältä joku joka tykkää Pääsiäisestä? Tipuista, kanoista, pupuista, pajunkissoista, narsisseista, keltaisesta, kevään vihreästä, pääsiäismunista ja muusta aiheeseen liittyvästä? Olisin vaihtokaveria vailla!


Tehdään pistelty osuus ja mukaan jotain pientä pääsiäisaiheista tai sävyistä. Lankoja, nauhoja, viimeistelykankaita, malleja, suklaamunia, koristeita... mitä vain pääsiäiseen liittyvää varmasti löytyy. 

Ja kiirehän ei ole vielä, kun pääsiäinen on vasta huhtikuun viimeisillä viikoilla. Mutta jos vaihtokaveri löytyy niin katsotaan sitten tarkemmin postituspäivää yms.

9 kommenttia:

kissankello kirjoitti...

Hienot tiput vaikka moititkin väriä, ei paha ollenkaan. Ihan tipumaisia:)
pupulle olit löytänyt komiat kehykset

niina kirjoitti...

Aivan ihana tuo pistelemäsi Lizzie Katen tipu-malli. Kyllä tiput rulettaa! Pupullakin on ihanat kehykset.
Minä mielelläni ryhtyisin pääsiäisvaihtoon. On jo jonkin aikaa tehnyt mieli pistellä kaikkea keväistä, heleillä väreillä. Mulle voi laittaa s-postia niina_niskanen@hotmail.com
tai blogiin kommenttia.
Terkuin
Niina

Mari kirjoitti...

Minäminäminä :). Just tänään mietein pääsiäsvaihtoa, en olekaan sellaisessa ikinä ollut. Puput on ihan ykkösjuttu just nyt, muutama on tehtynä, sama kuin sulla nyt kehyksissä ja yks muukin ja lisääkin sais olla ja tulla :). Tiput on ihania myös. Tuo sun tipujuttu on tosi söpö.

Ulla kirjoitti...

Heips!

Kivaa kun vaihtajia löytyi! Voin tehdä molempien Marin ja Niinan kanssa vaihdon, kun aikaa on kerran riittävästi. Laitan molemmille postia ehtiessäni.

Leena kirjoitti...

Ihania molemmat pistelyt :)

Lumiruusu kirjoitti...

Tuli niin keväinen fiilis Tipuista ja Pupustasi ,tosi hienoja molemmat!
Tipujen ihanan pitkät
"rimppa-kintut" on aivan piste iin
päälle:)

Irmeli kirjoitti...

Molemmat pistelyt on tosi nättejä ja hienot kehykset puputyössä.

Marika kirjoitti...

Aivan superihana tuo pupu-taulu !! Mulla on kesken myös tuo pupu -työ. Pitäisi varmaan tehdä sitä kun ei ole KUÄK ja sen kuun RPH on tehtynä. Saanko matkia tuota kehystysideaasi ?

Lennu kirjoitti...

Söpöt tiput ja ihastuttava puputaulu! Tuo malli on tosi ihana ja kehykset ihan nappijuttu.