Sivut

perjantaina, elokuuta 13, 2010

Vauvapeitto

OUPSIn porukka oli pistellyt minulle ihanaakin ihanamman vauvapeiton. Aiheena oli lumiukot, yksi minun lemppari aiheistani ja kuvat oli viimeistelty upean sävyiseksi tilkkupeitoksi. Ei tätä raaski käyttääkään, ettei vaan menis pilalle. Suunnittelin jo tälle paikkaa seinällä, että olisi siinä kaikkien nähtävillä. Kuva ei tee oikeutta tälle peitolle kun on vähän huonossa valossa otettu. Kiitoksia valtavasti kaikille tekijöille!!!

11 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Ole hyvä vaan! :) Näihin ylläripeittoihin on aina yhtä mukava pistellä - ja yrittää pitää suuta supussa, ettei vaan vahingossa paljasta yllätystä. :) Ja onneksi meidän porukassa on noita tilkkuihmisiä, joilla on värisilmää ja taitoa ommella näitä peittoja!!!

Minna kirjoitti...

Oli ihana saada olla mukana tekemässä tätä! Marja on koonnut sen kyllä todella taidokkaasti.

Lennu kirjoitti...

Olipa ihana olla yllättämässä tässäkin projektissa! Aina yhtä jännittävää... Marja on kyllä tosissaan hienosti kasannut tämän peiton, se on ihana!

vattumato kirjoitti...

Kiva että tykkäsit=o) Ota vaan rohkeasti käyttöön. Pistellyt kuvat on tarkoituksella reunassa, että vauva voi makoilla keskellä ja niitä siitä katsella. Ei siis ennen ryömimistä ainakaan pääse lankoja repimään;o) Ja tilkkupeitot muuten jotenkin saa luonnetta kun niissä näkyy käytön jälki. Paranee vaan (tietty jos ei puhki kulu)

Marika kirjoitti...

Juu samaa mieltä kuin Marja että käyttöön vaan. Se on kyllä tosi kaunis.

Mari kirjoitti...

Mulla on kyllä tainnut mennä ohi koko vauvajuttu, milloin hän on syntynyt? Onnittelut siis! :) Peiton väreistä voisi veikata ehkä sukupuoltakin, vai? ;) Ihanan peiton kyllä sait! :)

Virpi kirjoitti...

Mukava oli tilkkua vuvallesi pistellä ja itse peitto on kyllä moninkertaisesti enemmän kuin osiensa summa. Marja on tehnyt aivan upean kokonaisuuden.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tämä on tosiaan tavattoman suloinen!

Sari kirjoitti...

Aivan ihana peitto!

Srinity kirjoitti...

Ihana peitto! Kivoja lumiukkomalleja ovat OUPSilaiset pistelleet. :)

Josh Healy kirjoitti...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh