Sivut

keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2009

Arvontalahja Kirsiltä - Prize from Kirsi

Osallistuin Kirsin blogissa 10 000 kävijän arvontaan ja voitin pääpalkinnon. Kirsi lähetti ihanan paketin jossa oli 12kpl DMC:n tuoksulankoja sekä ohjevihko. Kaikki oli pakattu kivaan, itse tehtyyn kuoreen ja mukana oli Marjolein Bastinin kevätkortti (kerään niitä, joten tuo oli tosi kiva ylläri!). Kiitoksia oikein paljon Kirsi!

I took part of a 10 000 visitors lottery in Kirsi's blog and I won first prize. Kirsi sent me wonderful DMC's secret perfume kit. Thank you very much Kirsi!

10 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Hei. Kiva, että tykkäsit arvontalahjasta. Minulle kävi ihan samanlailla - en tajunnut kuka kukakin on. Olisin ilman muuta kysellyt sinulta tuostakin lähetyksestä, jos olisin hoksannut... vasta kotona ajattelin, että olitko se sinä? Sitten ajattelin, että ei, koska et sinäkään puhunut tästä lähetyksestä. Mutta olimme siis molemmat vähän "pihalla" :) Minulla on vaikeuksia muistaa ihmisten nimet ja niiden yhdistäminen kasvoihin on vaikeaa. Ja kun sitten vielä yrittää yhdistää blogeihin, niin soppa on valmis. Mutta ei anneta tämän haitata, kivaa oli siellä ja ollaan edelleen blogiystäviä. Toivottavasti näemme ensi vuonna.

Srinity kirjoitti...

Kiva paketti. Noita tuoksulankoja olisi kiva joskus kokeilla. Ne toimis varmaan aika hyvin korteissa.

Minullakin meni pari "yhdistämistä" ohi viikonloppuna ja nyt on sitten vasta lamppu syttyny kun on blogeja lukenu. :)

Chiloe kirjoitti...

COngratulations on your win !!!!!!!!! What a lovely price ;-)

Hippana kirjoitti...

No johan on taas maailma pieni! Olipa kiva törmätä. Pitääpä laittaa tämä blogi muistiin, sait aktiivisen uuden vierailijan.

Virpi kirjoitti...

Noita tuoksulankoja ei kai kovin montaa viitsi samaan projektiin pistellä =). Kiva palkinto. Toivottavasti tuo pistelyviikonloppu järjestetään vielä uudemman kerran, että pääsisi mukaan...

Tanja kirjoitti...

Siis mitä..tuoksulankoja??nyt minulta on mennyt kyllä ihan ohi..pitääkin googlettaa vähän ja tutustua niihin.Kyllähän sitä aina uusiin tuotteisiin pitää tutustua.

Lillie kirjoitti...

Wow,you are so lucky..congrads

Srinity kirjoitti...

Vinkkasit ilmaismallilinkistä, mutta tais linkki unohtua. :) Laitatko vaikka mulle sähköpostiin: srinity(a)wippies.com?

Niina kirjoitti...

Sait kyllä aivan ihanan palkinnon! Ja kiitokset onnitteluista, kyllä se elämä tästä paranee!

Maren kirjoitti...

Congratulations on winning such a wonderful prize! Way to go, Kirsi!