Sivut

torstaina, maaliskuuta 13, 2008

Elvis and a new WIP

I put a few stitches on Elvis last week. It has been a while since I have worked on him, but I have had so many exchanges to stitch and we moved our new house on January so I haven't had much time. I also started to a new WIP. It's Country Cottage Needlework's Winter Welcome. I wanted to stitch this even the winter is almost over here in Finland.

Pistelin vaihteeksi Elvikseen muutaman piston viime viikolla. Siitä onkin jo aikaa kun olen tuon työn parissa ollut, vaikka siitä niin paljon pidänkin. Tässä on ollut niin paljon muuta pisteltävää välissä sekä muutto tammikuussa, joten aika vain ei ole riittänyt. Aloitin myös uuden WIP-työn. Se on Country Cottage Needleworksin Winter Welcome. Vaikka talvi onkin jo melkein ohitse niin halusin silti vielä pistellä tämän.

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kiva Elvis ja tuosta winter welcome:sta tulee ihana=)

Virpi kirjoitti...

Elvis se vaan komistuu ja tuo winter welcome on kivannäköinen. Oi, onnea uuteen kotiin =)

Irmeli kirjoitti...

Hienoja töitä sinulla on tekeillä. Ilmoittelen nyt täällä blogissa,
että olen tänään saanut postissa lähettämäsi joulukoristevaihdon. Kovasti kiitoksia ihanasta Bent Creekin koristeesta,Lizzie Katen mallista ja koristenauhasta.
Hyvää kevättä ja pääsiäisen aikaa!

anna kirjoitti...

tuo winter welcome on kaunis, sain sen itse yhden tilaukseni mukana viime viikolla ja aloitan parin päivän sisällä, heti kun olen saanut valmiiksi CCN:n Home Sweet home, se on myös vain muutaman päivän projekti