Sivut

keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Round Robin 2006-2007

Wow! Look what I received yesterday! I got home my pumpkin/autumn themed RR. This is really wonderful. Thank you ladies very much!!! This was Finish cross stitch groups RR with Jaana, Mari and Silja. To the lower left corner I am going to stitch Round Robin 2006-2007 and stitcher's names. Charts are all Waxing moon's (Autumn Sampler, Halloween short stack, Witch's garden and Pumpkins for sale).

Wau! Katsokaa mitä posti toi minulle eilen! Sain kotiin kurpitsa/syksy aiheisen RR:n. Tästä tuli todella upea! Kiitoksia oikein paljon Jaana, Mari ja Silja!!! Tämä oli ristipistolistalla järjestetty RR. Vasempaan alanurkkaan tuonne tyhjään kohtaan ajattelin pistellä RR 2006-2007 sekä kaikkien pistelijöiden nimet. Kaikki käytetyt mallit ovat Waxing Moonin (Autumn Sampler, Halloween short stack, Witch's garden ja Pumpkins for sale).

Aluksi oli tarkoituksena myös pistellä jonkinlaisia kehyksiä tuonne kuvien väliin, mutta tulin eilen siihen tulokseen että se on hyvä ilmankin. Samoin suunnittelin pisteleväni ylälaitaan Waxing moonin "Simply Autunm", mutta ylälaita tulee ehkä sitten liian täyteen eikä reunaa jää tarpeeksi kehystystä ajatellen. Pitää nyt vielä miettiä tätä, mutta uskon että annan sen olla noin ja lisään vain nimet alalaitaan. Mitä mieltä olette?

11 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Wau,upean RR:n olet saanut kotiin,ihana :)

Leena kirjoitti...

Ihana!!! Voi miten kaunis syksyinen RR, suloisia malleja :)

Jaatiina kirjoitti...

Hyvä, kun tuli onnellisesti perille! :)

Virpi kirjoitti...

Ihania malleja olit kyllä löytänyt tähän RR:ään - kerrassaan upea lopputulos!

Iris kirjoitti...

he looks wonderful !!!!

Mari V. kirjoitti...

Tosi hienolta näyttää! Kiva kun kaikki mallit on Waxing Moonilta, niin on tosi harmoninen kokonaisuus. Oli kiva olla mukana, aihe oli erityisen kiva.
Mun RR saapuu varmaan huomenna kotiin.

Sari kirjoitti...

Tosi ihana!

Heidi kirjoitti...

Very nice RR. :o)

Sari kirjoitti...

Tosi upea!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanan RR:n olet saanut!

Kiitos salaiselle ystävälleni ihanista paketeista vaihdon aikana. Viimeinen paketti tuli siis perille. Kuvia valmiista töistä on yahoon keskustelupalstalla kipakan kansiossa. Enkeli on vielä hieman kesken, mutta ihaa on jo uudella omistajallaan seinällä(kummityttö).
KIITOS!

-Kirsi-

Ulla kirjoitti...

Kirsi: kävin heti katsomassa kansioosi ja oikein kivoja töitä löytyi sieltä. Olipas mukavaa että tykkäsit paketeista!

Ulla