Sivut

maanantaina, syyskuuta 18, 2006

Esittelyni

Minäkin päätin perustaa oman blogin niin kuin moni muukin ristipistoilija viime aikoina. On mukavaa lueskella blogeja ja nähdä mitä kaikkea ihanaa muut ovat saaneet tehtyä ja hieman päästä kurkistamaan toisten elämään. Jotenkin siitä aina saa itselleen inspiraatiota lisää.

Olen 28-vuotias Etelä-pohjalainen ja asustelen avomieheni ja kissamme kanssa pienellä paikkakunnalla. Harrastuksiini kuuluu ristipistoilun lisäksi elokuvat, moottoripyöräily, lenkkeily, salilla käyminen ja puolivakinaisen palokunnan hälytysosastossa toimiminen. Viime aikoina harrastus aikaa on syönyt meidän talo-projekti josta tulen myös varmasti kertomaan tässä blogissa.

Ensimmäiset ristipistoni tein reilut 5-vuotta sitten ja ne olivat sarja sinisävyisiä teepannuja ja sokerikko joihin löysin mallit suuresta käsityölehdestä. Silloin en niitä valmiiksi saanut ja pistelyt jäivät pariksi vuodeksi kokonaan kunnes innostuin uudelleen löydettyäni ristipistolehden kaupasta ja ostettuani sen ihan mieleenkiinnosta. En ollut tiennyt mitään tuollaisista lehdistä ja seuraavaksi löysinkin itseni googlettamassa ristipistojen ihmeelliseen maailmaan, sillä tiellä olen edelleen ja loppua ei näy!

Viimeisin valmistunut työni on Oehlenschlägerin Kvartetti-lammastaulu. Työn aloitin maaliskuussa 2005 ja nyt puolentoista vuoden kuluttua se vihdoin valmistui. Työ on hyvin yksinkertainen tehdä, mutta pelkkä valkoinen väri alkoi kyllästyttämään ja työ hautautui kaapin pohjalle monta kertaa. Kannatti kuitenkin aina kaivaa se esiin koska se on juuri sen tyylinen mistä pidän. Nyt vain vielä kehystettäväksi.


7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tervetuloa bloggailemaan!
Kiva lammaskvartetti.

Maajo kirjoitti...

Tervetuloa munkin puolesta blogimaailmaan! :)

Minä_hän_se kirjoitti...

Tervetuloa täältä myös!

mustikka kirjoitti...

Bää bää!

=)

Emma kirjoitti...

Tervetuloa minunkin puolestani.

Tuota taulua olen monesti katsellut, mutta lampaat eivät ole olleet minun juttu. Hauska taulu kuitenkin. :D

Ulla kirjoitti...

Kiitos kaikille tervetulotoivotuksista!

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice work! Keep it up.