Sivut

lauantaina, lokakuuta 30, 2010

Syyspiristystä

Jälleen saapui ihana paketti syyspiristäjältä. Paketista löytyi halloweenaiheisia muffinssivuokia, kissa piparimuotti, ruskeaa nauhaa ja vuokiin sopiva muffinssiohje. Taidan huomenna ottaa nuo vuoat jo käyttöön.

KIITOS!!!

Kuva arvontapalkinnosta

Aija on jo varmasti vastaanottanut palkinnon, niin uskallan laittaa tänne kuvan.
Pistelin kissan JCS 2009 Halloween numerosta.




Malli: Boo Moon - Val's Stuff
Kangas: 32ct Dirty Belfast linen
Langat: DMC ja WDW

perjantaina, lokakuuta 29, 2010

Halloweenkuori vaihto

Osallistuin Yahoon MailArtFriens - ryhmässä Halloweenkuori vaihtoon. Lähetin oman kuoreni Joannelle Malesiaan ja vastaanotin AW:ltä Malesiasta. Mukaan piti laittaa lankaa ja karkkia. Omaan kuoreeni pistelin Bent Creekin Spooky Rowsta pari kurpitsaa.

Tällaisia kuoret ovat:





   

lauantaina, lokakuuta 23, 2010

JBW Designs - Alphabet Pumpkin

Ihan itselle tuli tämäkin. Aluksi näytti pelkkä kurpitsa jotenkin mitäänsanomattomalta tuolla kankaalla, mutta tykkään tosi paljon tästä viimeisteltynä.


Malli: JBW Designs - Alphabet Pumpkin
Kangas: 32ct Dirty Belfast linen
Lanka: WDW ja Sampler Threads

LHN - Always and Forever

Kaiken salaisen pistelyn keskellä on valmistunut jotain, jonka voi heti esitellä. Tämä siis vaihteeksi ihan itselle.


Malli: Little House Needleworks - Always and Forever
Kangas: 32ct Dirty Belfast Linen
Lanka: Atalie - Nuit

torstaina, lokakuuta 21, 2010

Hankintoja

Tosi "fiksu" otsikko...

Huuto netistä löytyi tällaiset ihanat Kermansaven Pupuliini mukit. Pakko oli huutaa nuo, vaikka poika ei vielä pitkään aikaan juo posliinimukeista. Noista on lautanenkin olemassa ja pitääkin seurata jos noita mukejakin tulis joskus lisää huudettavaksi.



Partyliten kurpisalyhty oli ehdoton hankinta  kun sen kuvastossa näin. Tässä on ihana polttaa tuikkuja. Pidän tuota keittiössä ja koko päivän on tuli kynttilässä.

perjantaina, lokakuuta 08, 2010

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja voittajaksi tuli....... Aija!!!
Palkinto on tekeillä ja selviää vasta kun voittaja on saanut sen.

Laitan sinulle huomenna viestiä :-)

Kiitos kaikille osallistujille! On mukava nähdä, että joku lukee vielä tätä blogia, vaikka välillä tulee kirjoiteltua tosi harvakseltaan.


tiistaina, lokakuuta 05, 2010

Syyspiristystä

Nyt oli kyllä melkoinen ylläri postilaatikossa :-)
Eilen illalla keräsin nettikaupassa ostoskoriin malleja ja kankaita ja tuo lähettämäsi La-D-Da:n malli oli niiden joukossa. En ehtinyt vielä onneksi tilata. Niimpä olikin tosi kivaa, kun malli oli aamulla jo postilaatikossa!!! Nyt tarvitsen vain kankaan sitä varten. En tosin tiedä valmistuuko täksi syksyksi vielä,  toisaalta tykkään tehdä kurpitsa-aiheisia malleja pitkin vuotta ja tuleehan noita syksyjä lisääkin. Olen nyt yrittänyt pistellä kauimmin olleita malleja ensimmäisenä.

Niin ja olihan siellä paketissa vielä kynttilä, syksyistä lankaa ja ihana kurpitsa-aiheinen pistelty pikkuliina.

Kiitoksia oikein paljon syyspiristäjäni! Ihania syksyisiä päiviä sinulle!


Seinäjoen käsityömessut

Olipas ihanaa käydä ekaa kertaa elämässään käsityömessuilla. Vaikka tässä lähellä Seinäjoella järjestetään joka vuosi, niin jotenkin ei vain ole koskaan tullut mentyä. Paljon kivoja ideoita sieltä kyllä sai, vaikka ristipistojuttuja ei paljon ollutkaan (ja ne vähätkin oli niitä iän ikuisia harvalle aidalle tehtäviä tonttuja yms...).

En ole muuten koskaan virkannut pannulappua kummempaa, mutta nyt on tekeillä virkatun liinan näköinen pyöreä vessanmatto matonkuteesta. Laitan siitä kuvia myöhemmin jos kehtaan!

Jotain tuli ostettuakin...
Ihana pellavaliina ruokapöydälle jouluksi! Lehmä-tilkkukangasta, traktori tiskirätti, sammakkonapit vaikka rintaneulan tyyliin paidan koristeeksi ja kaksi tilda kirjontakangasta.


Ja vielä löysin ihania papereita askarteluun, kauniita maalaisaiheisia kortteja ja samaa sarjaa traktorikangasmerkki ja kääreessä iso traktorijuliste josta teen pojan huoneeseen taulun.