Sivut

keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2014

Elvis on kotona

Kävin eilen hakemassa Elviksen kehystäjältä ja voi mieletön kuinka upea siitä tuli. WAU!!! Tykkään kyllä kovasti kokonaisuudesta ja olen tyytyväinen kehystyksen laatuun. Hintakaan ei ollut paha, kun ottaa huomioon kuinka iso tuo taulu on. Hän pääsikin heti hyvälle paikalle olohuoneen seinällä.

tiistaina, maaliskuuta 25, 2014

OUPS:in synttärivaihto osa 2

Tässä ovat loput kuvat saamistani syntymäpäivälahjoista. Tämä synttärivaihto oli kyllä mielettömän ihana ja isot kiitokset vielä kaikille minua lahjoneille!!!

Annelta

Marjalta
 
Minnalta

Teijalta
 
Lennulta
 
 

Valmistuneita pistelyksiä

Olen saanut valmiiksi kaksi työtä, pikkutipu meni lahjaksi Virpille heti valmistuttuaan ja LHN:n syksyinen työ jää odottelemaan inspiraatiota. Näiden jälkeen jatkan Mirabilian Easter Fairya, jonka toivon valmistuvan pääsiäiseksi. Olen aloittanut sen jo keväällä 2011 ja viime keväänäkin sitä hiukan pistelin, mutta se jäi silloin useiden vaihtojen jalkoihin.


Cross Stitcher -lehden ilmaismallista osanen.
Pistelty ajalla: 19.3-21.3.2014
Kangas: 18ct aida
Langat: DMC
 



 
LHN - Autumn
Kangas: 35ct cocoa linen by Weeks Dye Works
Langat: Crescent Colours Belle Soie Silk- Cinnamon Stick
 
 

sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2014

Maaliskuun KUÄK

Elviksen valmistuttua valikoitui uudeksi KUÄK-työksi tämä Perminin tonttutyö. Tämä on aloitetttu joskus 2006-2007. Kankaan olen onneksi ymmärtänyt vaihtaa 16ct aidaksi, kun en yhtään tykkään liian harvasta kankaasta. Lahjaksihan tämä on ollut tarkoitus tehdä, mutta jouluja on tullut ja mennyt sen jälkeen. Mutta jospa tämä olisi ensi jouluksi valmis...

Ennen:
 
 Jälkeen:

Heritage Crafts - Tabby Kitten

Ihana pikkukisu valmistui eilisen aikana. Tämä on pistelty tiheälle 18ct aidalle joten tästä tuli ihan minikokoinen, noin 5,3x4cm. Minulla odottelee tuolla saman sarja orava ja taidan senkin pistellä aika pian.


Kangas: 18ct aida
Langat: DMC
Pistoja: 38x30

torstaina, maaliskuuta 13, 2014

Viikonlopun viimeistelyjä

Viime viikonloppuna innostuin pitkästä aikaa viimeistelemään valmiiksi pisteltyjä töitäni. Eteisen seinällä oli tyhjä tila johon halusin jonkun pisteltävän jutun ja pari muutakin sitten valmistui siinä samassa rytäkässä. Oon kyllä ihan hirmu laiska viimeistelyssä, vieläkin on noin 20-30 viimeisteltävää odottelemassa ideaa tai inspiraatiota.

LHN:n Birdhouse Alphabet tuli koristamaan eteisen seinää. Kuvassa näyttää tosi tylsältä ja värittömältä, mutta oikeasti on tosi kivan näköinen.

 
Vintage Witch-työhön löysin Prismasta sopivat mustat kehykset ja se saa toimia pääsiäisnoitakoristeena pikkupöydällä.
 
 
Ja tämä Prairie Schoolerin ilmaismalli muotoutui tyynyksi ja matkaa eräälle pikku tyttöselle.