Sivut

torstaina, helmikuuta 27, 2014

Vervaco - Elvis

Ja niin valmistui Elvis! Muutaman vuoden herra ehti olla työnalla ennen valmistumista. Mulla löytyy täältä blogista merkintä jonka mukaan tämä on aloitettu 28.12.2006 eli 6v 2kk sitä kesti. Suurimman osan ajasta hän on majaillut kaapissa, koska minua on tympäissyt harva 14ct aidakangas koko ajan.

Kangas täytyy vielä pestä, kun vuosien myötä tähän on tullut jotain likaa ja sitten ensi viikolla saa viedä kehystäjälle. Olipas ihanaa, kun tämä on nyt valmis ja saa ottaa kaapista uuden pitkäaikaiskeskeneräisen :-D

 
Pistelty ajalla 28.12.2006 - 27.02.2014
Kangas: 14ct aida
Langat: DMC

sunnuntaina, helmikuuta 23, 2014

The Little Stitcher - Vintage Witch

Talviloman alkamisen kunniaksi, lattian vahailujen välissä, pistelin tämän ihanan pikku noidan.
Malli on freebie ja löytyy täältä: Vintage Witch. Kuvassa noita oli viimeistelty soikeaan mustaan kehykseen ja laitettu hiukan pitsiä koristeeksi. Nyt olisikin vastaava kehys hakusessa ja pitsinauhaa tuohon jo kokeilinkin.

Pistelty ajalla: 22-23.2.2014
Kangas: 30ct Old Salem Linen
Lanka: WDW-Mascara


lauantaina, helmikuuta 22, 2014

Helmikuun KUÄK

Helmikuussakin pistelin innolla KUÄKkiä KUÄK-viikolla sekä kahtena RPM-iltana. Kyllähän se taas edistyi ihan mukavasti ja toivon, että valmistuu viimeistään Maaliskuun KUÄK-viikolla. Tämän jälkeen en enään pistele yhtään työtä harvalle 14ct aidalle! En vaan tykkää yhtään. Mulla on parissa kitissä harva kangas valmiina, mutta ne saa onneksi korvattua tiheämmällä.

Ennen:

Jälkeen:

sunnuntaina, helmikuuta 16, 2014

OUPS:in synttärivaihto osa 1

Tänä vuonna OUPS:in synttärivaihdossa jokainen osallistuja lähettää lahjan jokaiselle. Lahjan ei ole pakko olla pistelty, tai mikään hurjan iso. Aikaakin on siten, että lahjan on oltava perillä viimeistään kuukauden kuluessa lahjottavan syntymäpäivästä. Kivat säännöt ja ihanaa saada lahjoja vielä pitkästi syntymäpäivän jälkeen. Isot kiitokset kaikille!!!

Tässä kuvia tähän mennessä saapuneista lahjoista:

Tuulalta

Ritvalta

Sarilta

Virpiltä

Leenalta
 
Jaanalta

Pirjolta
 
 



Tammikuun KUÄK

Tässä edistymistä OUPS:in tammikuun "kaikkien ufojen äitien kokoontumisajoista". Ennen kuva taitaa olla lokakuulta, jolloin viimeksi osallistuin.

Työnähän on siis Vervacon Elvis joka ufoutui jo vuonna 2006. Nyt kuitenkin loppusuora häämöttää ja pistelyintokin kasvaa sitä mukaa, kun alkaa vaikuttamaan siltä, että tämä jopa pian valmistuisi.