Sivut

lauantaina, elokuuta 31, 2013

Lizzie Kate - Winter Fab Fob

Jälleen yksi pistojen osalta valmistunut työ. Lizzie Katen ihana saksikoriste sopivan sävyisine saksineen. Kankaana 28ct Bone Lugana ja lankoina DMC, WDW ja CC. Koristeina lumihiutalenappi ja helmiä.

 
 
Urakoin pistoja heti aamuvarhaisesta saakka ja toisenkin työn sain tänään valmiiksi. Kuvaa en enään iltahämärässä viitsinyt ottaa. Huomenna sitten paremmassa valossa.

perjantaina, elokuuta 30, 2013

RPM viikko 34

Ja näköjään on jäänyt julkaisematta viikon 34 RPM. Pistelin Primitive Haren The Town of Halloweenia ja tässä tilanne maratonin jälkeen.





RPM viikko 35

Facebookin ristipistoryhmässä järjestettiin jokin aika sitten Noitien yö/viikonloppu, jossa kaikki pistelivät aiheeseen sopivia töitä. Minä aloitin pistelemään tätä Primitive Haren Witch's Kitchen ilmaismallia ja keskiviikkona jatkoin RPM työnä.

Tässä tilanne keskiviikon maratonin jälkeen. Vielä puuttuvat pistellyt kehykset ympäriltä.



keskiviikkona, elokuuta 21, 2013

Viimeistelyä ja ompelua

Olen varmaan jotenkin sairas, kun viimeistelyinto jatkuu edelleen...

Emmulin ristipistoviikonloppuun huhtikuussa Hauholla osallistuneet saivat pienen lahjan jossa oli mukana pistelymalli, langat ja tarvikkeet neulatyynyn viimeistelyyn. Aika kauan meni aikaa, että sain kaivettua ompelukoneen esiin ja viimeisteltyä tuon. Pistot olin tehnyt jo siellä Hauholla. Ihanahan tuosta kyllä tuli! Tykkään.




Ja kun viimein sen koneen sain esiin otettua, niin kokeilin samalla ommella pojalle pipon. Tuo on sellaista "korvamallia", ainakin helppo tehdä. Tekaisin vielä toisenkin samanlaisen pojan serkulle. Sivuun kiinnitin merkiksi käsintehty-nauhaa jota myydään Ompelun ihanuudessa.

sunnuntaina, elokuuta 18, 2013

Viimeistely SAL jatkuu...

Kun nyt alkuun pääsin viimeistelyn kanssa niin tekaisimpa vielä kaksi muuta pientä viimeistelyä töistä jotka ovat jo odotelleet tuolla tovin jos toisenkin. Lumiukko on LHN:n It's Snow Cold ja orava Victoria Samplerin Winter Squirrel. Orava pienessä leivosvuoassa sopii hyvin neulatyynyksi.

 
 

lauantaina, elokuuta 17, 2013

Viimeistely SAL

Facebookin ristipisto-ryhmässä järjestettiin Viimeistely SAL-viikonloppu ja aiheena oli viikonlopulle Flatfoldin teko. Pyörittelin aikani tarvikkeita ja viimeistelemättömiä töitäni ja aivan selvästi nämä kurpitsat alkoivat huutelemaan rasiaa. Rasia niistä sitten tuli. Ja tykkään tuosta kovasti! Malli on Prairie Schoolerin Pumkins Everywehere ja pistelty jo viime syksynä.

 
Saas nyt nähdä innostunko vielä sen flatfoldinkin tekemään tänä viikonloppuna...

torstaina, elokuuta 15, 2013

RPM viikko 33

Hiukan tuli lisää pistoja eilisen RPM:ssä The Town of Halloweeniin. Tässä tämän hetkinen tilanne.

perjantaina, elokuuta 09, 2013

RPM viikko 32

Kerrankin mulla oli aikaa osallistua RPM:ään vaikkakin vain rajoitetuksi ajaksi. Kiinnitin alkajaisiksi helmet tuohon alla näkyvään Lizzie Katen saksikoristeeseen ja sitten pääsin aloittamaan uutta työtä. Malliksi valikoitui Primitive Haren The Town of Halloween. Oli melkein vaikea valinta, kun mulla on pari muutakin Primitive Haren ihanaa mallia odottamassa vuoroaan. Tämä tehdään kahdella DMC:n sävyllä 30ct Old Salem pellavalle. Pistoja on 98x158. Malli on Just Cross Stitch 2012 Special Collector's Issue-lehdestä ja on juuri julkaistu myös pelkkänä mallina. Ainakin Casa Ceninasta saa tätä.

torstaina, elokuuta 08, 2013

Lizzie Kate - Autumn Fab Fob


Ja niin valmistui eilen RPM:n alkajaisiksi tämä saksikoriste (on tosin viimeistelyä vailla...). Aloitettu 28.6.2013. Pistot tein jo lauantaina valmiiksi Outin ristipistotapaamisessa, mutta eilen sain vasta aikaiseksi kiinnittää tähän helmet ja napin. Aika ihanat sävyt mun mielestä!

Tämä oli kitti jossa mukana tulivat kangas, nappi, helmet ja sakset. Pistoja 25x47. Kankaana 28ct Pumpkin Spice Jazlyn.

 
 
 
Osallistuin eilen RMP:ään ja uutena työnä aloitin The Primitive Haren The Town of Halloween-mallin viime vuoden JCS Halloween Collection kirjasesta. Kuvaa tulossa myöhemmin.

keskiviikkona, elokuuta 07, 2013

The Primitive Hare - Give Thanks


Tämä ilmaismalli valmistui ajalla 28.6 - 1.7. Ja oli kyllä niin ihana pistellä, että en malttanut jättää käsistäni vaan oli pakko pistellä pikaisesti valmiiksi. Pistelin tämän 30ct Old Salem-pellavalle ja käytin mallin mukaisia DMC:n ja Nina's Threadsin lankoja. Pistoja oli 65x84.

Aloitan pistelemään toistakin Primitive Haren mallia syksyksi. Pitää vain vielä päättää onko se Wicked Nigth vai The Town of Halloween...


Fizzy Moon - ...with love x

Tämmöinen pieni ja sievä kortti valmistui kesäkuussa. Kortti tarvikkeineen tuli The World of Cross Stitchingin välissä. Kamalasti oli pienessä työssä jälkipistoja, huh, huh! Annoin tämän Virpille OUPSI:n kesätapaamisessa.