Sivut

perjantaina, tammikuuta 25, 2013

Pieniä valmistuneita

Tässa vielä joitakin jouluisia juttuja joita on joulun jälkeen valmistunut. Linnut ja pakettikortti ovat kaikki vuoden 2011 Cross Stitcher-lehdistä. Kivaa, että ensi jouluksi on edes jotain pientä jo valmiina!

Pistely on jatkunut lumiukko teemalla ja niistä lisää sitten myöhemmin.


keskiviikkona, tammikuuta 16, 2013

Lizzie Kate - 'Tis the Season Santa '07

Tämä työ oli suunnitelmissa saada seinälle kehystettynä jo jouluksi, mutta eipä vaan ehtinyt, vaikka kuinka yritin. Jätin suosiolla vähän tauolle ja viimeiset pistot tein vasta eilen. Tämä lähtee kehystäjälle ja toivon mukaan saan tähän samanlaisen kehystyksen, kuin aiemmassa saman sarjan pukkityössäkin on.

Ja tämähän on aloitettu jo 2012 Joulukoristeriehassa.
Kankaana 32ct Country Mocha Belfast.
Pistoja 80x79.

 


sunnuntaina, tammikuuta 13, 2013

Koti jouluna

Tässä olisi muutamia tunnelmakuvia meiltä joulun ajalta. Meillä oli koristeet aika yksinkertaisia, valkoisia, hopeisia, metallia, paljon kynttilöitä ja hiukan punaista. Kuusesta tuli niin huonoja kuvia, että ei niitä viitsi julkaista, mutta sielläkin oli valkoista, hopeaa ja aitoja kynttilöitä.
 
 

Lyhty eteisen lattialla.
 
 
 Näitä Class Ohlsonin paperitähtiä oli joka huoneessa ja tykkäsin kovasti.
Tässä yksi keittiön ikkunalla.
 
 
Perinteinen joulutähti keittiössä.

 
Olohuoneen keinutuoliin laitoin lampaantaljan.

 
Olohuoneen pöydällä.

 
Olohuoneessa tämäkin kuusi.

 
Ja takan päällä.



tiistaina, tammikuuta 01, 2013

Sakset&Jouluinen saksikoriste-vaihto Sarilta

Vuoden ensimmäinen postaus, vaikkakin koskee joulukuun asioita ja niitähän riittää vielä jonkin aikaa :-D

Minun vaihtoni saapui perjantaina vihdoin ja viimein Sarilta. Ensimmäinen ei koskaan saapunut perille, joten Sari teki korvaavan vaihdon. Siinäkin meni hirveän kauan postissa, että saapui perille ja ehdin jo epäillä senkin menneen hukkaan. Mutta se nyt olisi ollut jo tosi mystistä, että kaksi vaihtoa katoaa. Mutta tosiaan näin ihanan koristeen sain. Poro on pistelty yhden yli ihanalle kimaltavalle kankaalle. Tämä setti pääsikin heti käyttöön. Isot kiitokset Sari vaihdosta ja siitä, että jaksoit uudenkin tehdä, vaikka varmasti oli muitakin joulukiireitä.


Ihanaa Uutta Vuotta 2013 kaikille!